Westburg BV Nederlands  Westburg BV English
   
   
 

Recept van de maand

Bruschetta Summersum





Bereidingstijd:  10 minuten 
Keuken: Franse Keuken
Smaak:  Licht
Techniek: Aanbakken
Soort gerecht:  Lunch



Ingredi├źnten voor 3 personen


1 theelepel olijfolie
1 teentje knoflook
3 schijven stokbrood
Handvol gele cherry tomaatjes
Handvol rode cherry tomaatjes
6 bladeren verse basilicum
2 theelepels balsamico azijn
Zeezout en vers gemalen peper

Hulpmiddelen:

Fornuis

Bereidingswijze:

Verhit de olijfolie in een koekepan. Voeg de gehakte knoflook toe, en bak deze gedurende 30 seconde. Verwijder de knoflook uit de pan en doe deze in een kom. Leg de stukjes stokbrood in de koekepan en bak elke kant 1-2 minuten goudbruin.

Terwijl het brood bakt, halveer je de tomaatjes en de basilicum fijn en voeg deze samen met de gebakken knoflook. Besprenkel balsamico azijn over de tomaten, en breng het op smaak met zeezout en vers gemalen peper. Verdeel dit mengsel over het stokbrood, en serveer het onmiddellijk.

Geniet ervan !


Serveer tips:

Dit gerecht is ideaal voor een snelle lunch.






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  WAAROM WESTBURG BV
 
  Kwaliteit
  Smaak
  Betrouwbaarheid
 

Recept van de maand

   
 

 Bruschetta summersun

 
  BEL ME TERUG
Naam:
Telefoonnummer:

 

     
  Westburg BV copyright ┬ę 2011   Powered by Truestars CMS                                        |  Disclaimer  |  Sitemap